欢迎光临广东成考网!有关于成人自考本科,自考大专,成人高考,学历提升,考取资格证书等,请免费咨询拨打24小时热线:18688958167!!!

广东成考网

您现在的位置是:首页 > 招生信息

招生信息

2021年远程网络教育大学英语B统考题库试卷(2021年远程教育统考课程安排)

发布时间:2021-11-19 18:20:35 招生信息 12 来源:广东成考网

远程教育、网络教育大学英语B、计算机使用根底统考题库

整套题库,掩盖95%以上,精心收拾归类结束,全中文翻译,要点200题必抽70分,视频教程解说,用心温习本套题库,必过,无需再温习其他材料。

5ba2c146c1e28a6b76456af77cd3d0de 0

本年7月统考在15-18号就要开考了,整套原题库,掩盖95%以上送给陋巷温习,绝地逢生,温习要点保底80分,冲刺冲刺90分。

模仿试卷一:

一、外交英语

1.- May I take your order now?

– _________

A.No, I'm in trouble now.

B.Yes, we take orders.

C.Yes, I'd like a dish of chicken.

D.No, I don't have an order.

答案:C

2.- Excuse me, could you show me the way to the nearest post office?

– ______Oh yes! Two blocks away from here at the Green Avenue. You can't miss it.

A.I beg your pardon?

B.What do you mean?

C.You're welcome.

D.Mm, let me think.

答案:D

3.- This box is too heavy for me to carry it upstairs.

– _______

A.You may ask for help.

B.I'll give you a hand.

C.Please do me a favor.

D.I'd come to help.

答案:B

4.- Must I take a taxi?

– No, you ________ . You can take my car.

A.had better to

B.don't

C.must not

D.don't have to

答案:D

5.- Excuse me, how much is the jacket?

– It's 499 Yuan. ________

A.Oh, no. That's OK!

B.How do you like it?

C.Which do you prefer?

D.Would you like to try it on?

答案:D

二、阅览了解

Dear Professor Liu,

Please accept my greeting from New York. (敬重的刘教授,请承受我来自纽约的问好。)I am just beginning my graduate (研究院) studies here at this university. It is the third week of classes now. My roommate, Tom, is also a graduate student like me. He is studying biology (生物学). He is from Houston. We are now on good terms.

Our dormitory (学生宿舍) is well equipped (装备). There are all kinds of electric home appliances(电器). But we don't have a TV set. I am going to buy one this afternoon. The view on the window is pleasant, and the weather is hot in the summer right now. It is about 38 degrees outside the room. But we have air conditioning in the room, so I feel OK.

How are you getting on? Are you still working on your paper now?

Please say "Hello" to those who have taught me. I miss all of you very much.

Love

Wang Hui

6.Wang Hui is writing to her former teacher.

A.T

B.F

答案:A

7.From the passage, we know that Wang Hui is a new graduate student in New York.

A.T

B.F

答案:A

8.Tom is from Houston.

A.T

B.F

答案:A

9.Wang Hui thinks her dormitory is too big.

A.T

B.F

答案:B

10.Wang Hui is going to move to another room.

A.T

B.F

答案:B

When John and Victoria Falls arrived in New York City for one-year stay, (约翰和维多利亚-福斯抵达纽约市预备暂住一年,)they did not bring very many things with them. They had planned either to live in a furnished apartment or to buy used furniture. But they soon learned about a new system that more and more people are using. The renting of home furnishings (bed, tables, dishes, and so on) has become one of America’s fastest growing businesses.

What kinds of people rent their home furnishings instead of buying them? People who are international business or government officials, foreign students, airline workers, young married couples – people whose job or business may force them to move frequently from one city to another. They save a lot of trouble and the cost of moving their furniture each time. They simply rent new furniture when they reach their new homes. Young people with little money do not want to buy cheap furniture that they may soon dislike. They prefer to wait until they have enough money to buy furniture they really like. Meanwhile, they find they can rent better quality furniture than they could afford to buy.

One family, who now have a large, beautiful home of their own, liked their rented furniture so much that they decided to keep renting it instead of buying new things. But usually people don’t like to tell others about it. The idea of renting home furnishings is still quite new, and they are not sure what their neighbors might think.

11.Which of the following has become one of America’s fastest growing businesses?

A.Selling home furnishings.

B.Renting furnished apartments.

C.Selling used furniture.

D.Renting home furnishings.

答案:D

12.Why do some people prefer to rent furniture?

A.Because the furniture they get in this way is new.

B.Because it saves them a lot of money.

C.Because it saves them much trouble and money.

D.Because they can always get better quality furniture in this way.

答案:C

13.What can you infer from the passage?

A.The idea of renting furniture is not acceptable.

B.Renting furniture is not popular in the couple’s home town.

C.Only those who don’t have enough money to rent furniture.

D.People usually grow to like the furniture they have rented.

答案:B

14.Which of the following can best serve as the title of the passage?

A.Rent or Buy?

B.A New Way of Getting Home Furnishings.

C.Furnished Apartments.

D.A New Idea.

答案:B

15.Young people liked renting home furniture because_________

A.they have less money.

B.they don’t want to buy old furniture.

C.the new furniture is of good quality.

D.they don’t have much money and don’t want to buy the cheap furniture.

答案:D

三、词汇与语法

16.This boy is able to repeat from memory ______ 200 short poems.

A.up to

B.up till

C.as to

D.as far

答案:A

17.It is said that the best time to visit the city is June or July, ________ the South American winter cools the city.

A.where

B.which

C.on which

D.when

答案:D

18.I am not used to speaking ________ public.

B.at

C.on

D.to

答案:A

19.I don’t know _______ to deal with such matter.

A.what

B.how

C.which

D./

答案:B

20.You had better ________ a doctor as soon as possible.

A.seeing

B.saw

C.see

D.seen

答案:C

四、完型填空

Our school has a big library. (咱们的校园有个大图书馆。)It has many books on different subjects. Students can read books and newspapers in the __21__ room. They can also borrow books from the library. But they must __22__ them on time. If they lose books, they must pay for them. Miss Susan works in the library. She is very helpful and __23__ to the students.

One morning she was working at the desk when Amy hurried in. She told Miss Susan that she couldn't find the library book " Harry Potter "__24__. At that moment, Lucy came into the library with Amy's book. She found it in the classroom. Amy was very __25__. She thanked Lucy and said that she would be more careful from then on.

21.

A.reading

B.return

C.happy

D.anywhere

E.kind

答案:A

22.

A.reading

B.return

C.happy

D.anywhere

E.kind

答案:B

23.

A.reading

B.return

C.happy

D.anywhere

E.kind

答案:E

24.

A.reading

B.return

C.happy

D.anywhere

E.kind

答案:D

25.

A.reading

B.return

C.happy

D.anywhere

E.kind

答案:C

五、英译汉

26."Why does the parrot (鹦鹉) cost so much?" the man asked.

答案:这个人问道:“这只鹦鹉为什么这么贵?”。

27.If you travel by ship across the Pacific, you cross the international date line(国际日期变更线).

答案:假如你搭船飞行穿越太平洋,你会穿过国际日期变更线。

28.On their way they came to a bread shop.

答案:在途中,他们来到一家面包店。

29.My classmate is much cleverer than I.

答案:我的同学比我聪明多了。

30.Are you fond of music?

答案:你盟主音乐吗?

31.This box can hold more books than that one.

答案:这个箱子比那个箱子能装更多的书。

六、写作

32.写作

Instructions:依据下面所给的题纲用英语写出一篇不少于80词的短文。

挑选一个你想喜从天降的地址,并组织喜从天降方案。你应包含下列内容:

1.阐明你想喜从天降的地址;

2.阐明你为什么挑选这个地址;

3.描绘你的喜从天降方案。

Travel Arrangement

I plan to go to Jiuzhaigou in Sichuan province for my summer holiday. It’s a beautiful place with fresh air, beautiful natural scenery like waterfall, lake and high mountains. Because many films and TV series have been made here, it is very famous. What’s more, I am very busy and exhausted this year, so I want to go for a relaxation. I plan to stay there for a week and travel with a tour group. We will climb mountains and visit some amazing sceneries. I believe I will have a most unforgettable experience there.